Støtteordninger

Det finnes en god del støtteordninger for frivillige lag og organisasjoner. Her presentere vi noen av de som Follesø Musikklag har fått god nytte av. Oppfordrer alle til å se om de kan støtte en frivillig organisasjon gjennom noen av disse ordningene. 

  • Grasrotandelen
  • Tryg Forsikring
  • Fluggeandelen

Grasrotandelen


Gjennom Grasrotandelen fordeler Norsk Tippings kunder store beløp til lokale klubber og foreninger. Kundene bestemmer selv hvilket lag eller forening som skal få et beløp tilsvarende 7 % av spillinnsatsen deres.

Ved spill på Multix, KongKasino, Yezz!, eFlax, Bingoria og Oddsen på nettet er grasrotandelen 14 % av spillinnsatsen etter fratrekk for gevinster. Det eneste kravet er at organisasjonen kunden vil støtte er registrert i Frivillighetsregisteret.Kriteriene for deltakelse i Grasrotandelen står i Forskrift om grasrotandel.

Bli grasrotgiveri dag! Du kan bli grasrotgiver i alle Norsk Tippings kanaler eller ved å sende "Grasrotandelen 984026099" til 60000

Tryg Forsikring


Velger du Norges Musikkorps Forbund som din organisasjon får du opptil 23 % rabatt på forsikringene dine hos Tryg. Samtidig støtter du korpset i ditt hjerte! Når du har forsikringene dine i Tryg, kan du samtidig støtte korpset ditt. Oppgi det korpset du ønsker å støtte når du kjøper forsikringer. Da gir de 3 % av forsikringspremien din som støtte til korpset – hvert år, så lenge du har forsikringene dine hos Tryg. Tryg delte ut over 14 millioner til norske korps i fjor, og topp tre korps fikk utbetalt over 400 000 kroner.

Flugger andelen


FluggerAndelen ble lansert under Norway Cup 2017 med stor suksess og har gitt bonusstøtte på over 1,8 millioner kroner til små og store foreninger.

FluggerAndelen konseptet fungerer på samme måte som grasrotandelen til Norsk Tipping, hvor vi tilbyr 20% rabatt på alt av maling og verktøy i alle våre Flugger farve butikker. 
I tillegg til dette gir vi yttligere 5% tilbake til foreningen.Konseptet er naturligvis helt gratis! Dog ser vi på de over 750 idrettsklubbene og foreninger som synliggjør medlemsfordelene på sine hjemme- og Facebook sider får betydelig større støtte tilbake.
Hvordan handle? Det eneste medlemmer, familie og venner trenger å si i våre butikker, er hvilken forening de ønsker å registrere kjøpet sitt på.
Finn varer i en av våre butikker eller i nettbutikken på flugger.no. Er du usikker på hva du trenger, så spør en av våre dyktige medarbeidere. Oppgi foreningens navn eller kontonummer når du skal betale i kassen, eller bruk foreningens unike rabattkode i nettbutikken, og få minst 20% rabatt.
Søk
Driftes av Styreportalen AS